Reçelli Kurabiyeler / Marmelade Plätzchen

Reçelli Kurabiyeler: 375 gr. Tereyağı 4 yumurta 120 gr. Şeker 2 kaşık Süt Aldığı kadar un Icine: Reçel  b...

Reçelli Kurabiyeler:

  • 375 gr. Tereyağı
  • 4 yumurta
  • 120 gr. Şeker
  • 2 kaşık Süt
  • Aldığı kadar un

Icine:


  • Reçel  burada kullandığım Frambuaz /  Kayısı Reçeli
  • Reçelı mutlaka bir taşım kaynatınız ve bir Süzgecden gecirip soğutunuz bu şekil
  • Reçeliniz  kurabiye ile pişerken taşmaz

Yapılışı:

Geniş bir Leğende 2 Bardak kadar un koyalım ve üzerine Şekeri, yumurtaları,  Sütü ve buzdolapınandan yeni cıkardığımız Tereyağını küp şeklinde doğrayalım ve Hamurumuzu yoğurmaya başlayalım....Elimizin sıcağıyla Tereyağı Hamurla özleşecekdir.....unumuzu aldığı kadar ilave edelim
Hamuru mutlaka 2 Saat kadar soğuk yerde bekletiniz ve daha sonra  ..Ceviz büyüklüğunde parca kopararak elimizde güzel bir şekil verip ortalarını Şişe Kabağı ile  yer acıp, 1 cay kaşığı yardımıyla Receli yerleşdirelim.

Önceden ısıtılmış 180 C Fırında yarım Saat kadar pişirinz beyaz olarak cıkarınız.
Bu Kurabiyeleri uzun süre Kurabiye Tenekesinde sakalayabilirsiniz! 

DAHA FAZLASI

NEW 7689523546882887489

Kommentar veröffentlichen

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Blog-Archiv

Translate

popüleriz biz

FACEBOOK

item