Multivitamin Meyvesulu Yaş Pasta / Multivitaminsaft Torte

Multivitamin Meyvesulu Yaş Pasta / Asıl Adı Düğunpastası: Malzemeler: Dikkat Hamuru sadece Pudingtozu ile elde ediliyor... Hamur...

Multivitamin Meyvesulu Yaş Pasta /

Asıl Adı Düğunpastası:

Malzemeler:

Dikkat Hamuru sadece Pudingtozu ile elde ediliyor...

Hamuru için:

  • 4 yumurta
  • 1 Kahve Fincanı Şeker/ Pudingtozunda Şekeri içinde ise koymayınız
  • 1 Kahve Fincanı Sıvı Yağ
  • 4 Paket Vanilyalı Pudingtozu
  • (Benim kullandığım bir Paketi Puddingtozunun 38 gr.)
  • Yani toplam 152 gr. Pudingtozu
  • 1 kabartmatozu

Meyvesi:

  • 2 Mandalina konservesi
  • Türkiyedeki Arkadaşlarım Kayısı kullanabilirler!

Kreması:

  • 4 paket sıvı Krema ( Schlagsahne)
  • 4 paket Krema sertleşdirici
  • 4 Vanilya
  • 1 veya 2 yemek kaşığı Şeker
  • ( isteye göre Şeker koymayabilirsiniz)

Üzerine:

  • 300 ml Multivitamin suyu veya herhangi bir Meyvesuyu
  • 3 Paket Rufun Vanilya Sosu
  • Tr de bilmiyorum...bu sıvıyı jöle kıvamı veriyor...

Yapılışı:

Ilk önce 4 yumurtamısı Şeker ve Sıvıyağı ile birlikte iyice cırpalım....ve 4 Paket Puddingtozunu ve Kabartmatozunuda ekleyerek yağlanmış Tepsiye dökelim.
Önceden ısıtılmış Fırında 175°C yaklaşık 20 dakika pişirelim ve soğumaya bırakalım.

Koserve Mandalimaları üzerine yerleşdirelim.
Soğuduktan sonra Kremayı hazırlayalım.
Bunun için 4 Sıvı kremayı, Şekeri ve Kremaserleşdiriciyi iyice sert bir kıvama gelene kadar cırpalım.
Pastamızın üzerine yayalım.
Üzerinin Multivitamin Meyvesuyunu hazırlayalım.
Bunun için 300 ml Multivitaminsuyunu ve 4 p. Rufun Sosebinder sıyla hemen bir kapta karışdıralım yaklaşık 1 dakika karışdırmamız yeterli ve hemen Pastanın üzerindeki Krema nın üzerine yayalım.
Biraz soğuduktan sonra Servise hazırdır.
Afiyet olsun

Multivitamin Torte / heisst auch Hochzeittorte :

Vorsicht: Teig besteht nur aus Puddingpulver!

Für den Teig:

  • 4 Eier
  • 1 Kaffeebecher Zucker
  • 1 Kaffeebecher Speiseöl
  • 4 Päckchen Vanillepuddingpulver
  • 1 Backpulver

Belag:

  • 2 Dosen Mandarinen

Für die Creme:

  • 4 Schlagsahne ( je 200 ml)
  • 4 Sahnesteif
  • 4 Vanillinzucker
  • 1 bis 2 Esslöffel Zucker
  • ( Zucker kann man auch weglassen)

Multivitaminsose:

  • 300 ml Multivitamin Saft
  • 3 päckchen Ruf Vanille Dessert Soße

Zubereitung:

Zuerst in eine Rührschüssel Eier geben und mit dem Zucker und Speiseöl gut verrühren...dann den Puddingpulver und Backpulver dazugeben....nochmals gut mit dem Mixer verrühren.
In eine gefettete Form geben und bei 175°C ca. 20 min backen.
Ich habe einen Rechteckform genommen!
Den Kuchen erkalten lassen.

Die Mandarinen auf dem Kuchen gut verteilen.
Die Sahne in eine hohe Rührschüssel geben und mit Sahnesteif, Vanillinzucker evt. Zucker steif schlagen.
Auf den kalten Kuchen gut verteilen..
Dann 300 ml Multivitaminsaft mit der Dessertsoße mit einem Schneebesen gut verrühren bis es etwas dickflüssig wird und über die Sahne gut verteilen.
Gekühlt servieren..
Viel Spaß beim Nachbacken...





DAHA FAZLASI

Pastalar 3245205087680916921

Kommentar veröffentlichen

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Blog-Archiv

Translate

popüleriz biz

FACEBOOK

item