Barbunya Pilaki / Kidney Bohnen Auflauf

Barbunya Pilaki / Kidney Bohnen Auflauf Kim sevmezki Barbunyayı ben her sene 10 kg Barbunya alıp Buzluğa atarım.. Bugün sizinle basit bi...

Barbunya Pilaki / Kidney Bohnen Auflauf

Kim sevmezki Barbunyayı ben her sene 10 kg Barbunya alıp Buzluğa atarım..Bugün sizinle basit bir yapılışı olan Barbunya Pilaki paylaşacağım...

Malzemeler:


  • Yaklaşık 500 gr - 750 gr tenlenmiş taze Barbunya
  • 1 veya 2 doğranmış kuru Soğan
  • 1 diş ezilmiş Sarımsak 
  • 2 doğranmış kırmızı Biber/Yeşil Biber
  • 2 adet doğranmış Havuç
  • 2 adet dilimlenmiş Domates
  • 3 veya 4 Çorba Kaşığı Zeytin Yağı
  • 1 Çorba Kaşığı Tatlı Bibertozu
  • 1 Tatlı Kaşığı Tuzot veya 1 adet Bulyon
  • Yarım Tatlı Kaşığı Tuz/ Tuzunu tam olarak kendiniz ayarlayınız
  • Yarım Tatlı Kaşığ Toz Şeker
  • 1 Tatlı Kaşığı Pul Biber
  • 1 Su Bardağı Su
Hepsini harmanlayıp bir Borcama koyup
1 veya 1.5 Saat önceden ısıtılmış 200 °C Fırında arada bir karışdırarak pişiriniz...
Servis yaparken Taze Limon ve bolca Maydonz dökünüz..
(Benim Çocuklarım Maydanozu sevmediği icin dökmedim üzerine)
Afiyet olsun

Kidney Bohnen Auflauf

Zutaten:


  • Ca. 500 - 750 gr. frische Kidney Bohnen oder aus dem Kühlregal
  • 1 - 2 grob geschnittene Zwiebeln
  • Wer mag kann noch eine 1Knoblauchzehe zerdrücken und hineingeben
  • 2 kleingeschnittene rote / grüne Paprika
  • 2 in Scheiben geschnittene Möhren
  • 2 kleingeschnittene Tomaten
  • 3 - 4 Esslöffel echtes Olivenöl
  • 1 Esslöffel rote Paprika gemahlen
  • 1 Teelöffel Gewürzsalz oder 1 Brühe
  • Halbe Teelöffel Salz bitte nach Geschmack salzen
  • Halber Teelöffel Zucker
  • 1 Teelöffel scharfe Chili wer mag
  • 1 Glas Wasser
Alles zusammen gut mischen und in eine Feuerfeste Form geben im vorgeheizten Backofen bei
200 °C ca.1 bis 1.5 Stunden garren ab und zu umrühren..
Mit Zitronenscheiben und frischen kleingehackten Petersilie servieren
(Da meine Kids keine Petersilie mögen habe ich es auf dem Foto weggelassen)
Viel Spaß beim Nachkochen

DAHA FAZLASI

Yemekler 5158767390384990187

Kommentar veröffentlichen

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Blog-Archiv

Translate

popüleriz biz

FACEBOOK

item