Sihirli Vanilyalı Pasta / Magische Vanille Kuchen

Sihirli Vanilyalı Pasta Tarifi Tek bir Karışım ile hazırlaya bileceğiniz bir Pasta Tarifidir. Görünümü ile sanki kat kat hazırlanmış hi...

Sihirli Vanilyalı Pasta Tarifi

Tek bir Karışım ile hazırlaya bileceğiniz bir Pasta Tarifidir.
Görünümü ile sanki kat kat hazırlanmış hissi verecekdir....

Malzemler:

  • 4 Yumurta ( Beyazı kar halinde çırpılacak)
  • 1 tana Vanilya Çıbığının ici veya 3 paket Vanilya Şekeri
  • 150 gr. Toz Şeker
  • 125 gr. erimiş ve soğumuş Tereyağı
  • 115 gr. elekden gecirilmiş Un
  • 2 Neskahve Tassı ılık Süt

Üzerine:

  • Pudraşekeri serpiniz

Yapılışı:

İlk önce Yumurtaları ayıralım ve Yumurta aklarını iyice Mikser ile Kar haline 
gelene kadar çırpalım. ( Kenara ayıralım)
Yumurta Sarısını ,Şekerini ve Vanilya yı Mikserin son ayarında Rengi iyice acılana kadar
çırpalım.
Soğumuş Tereyağını ekleyelim ve Unu da elekden gecirelim  ....çırpmaya devam edelim.
En son ılımış Sütümüzü de ilave ederek baya sıvı bir Hamur olacak korkmayınız.
Simdi Yumurta aklarını Spatula ile sıvı Hamurumuza özleşdirelim.
Küçük Boy 20 cm lik Capında Borcamı iyice yağlayalım ve bu Sıvı Harçımızı içine
dökelim.
Önceden ısıtılmış 180 C Fırınımzda yaklaşık 45 dakika pişirelşim.
Soğudukdan sonra üzerine Pudraşekeri serpelim ve servis yapalım.

Kolay gelsin Hanımlar

Magische Vanille Kuchen
dieses Magische Kuchen wird von einer Kuchenteig hergestellt...
Man hat den Eindruck als ob man 2 oder sogar 3 Schichten hat...

Zutaten:

  • 4 Eier ( Eiweiß trennen und steif schlagen)
  • 1 Teelöffel Vanille Extrakt oder eine Vanilleschote (3 Vanillinzucker gehen auch)
  • 150 gr.Zucker
  • 125 gr. geschmolzene und kalte Butter
  • 115 gr. Mehl
  • 500 ml lauwarmes Milch (2 Tassen)

Zubereitung:

Zuerst trennen wir die Eier und schlagen Eiweiß steif und stellen es auf die Seite.
Dann Eigelb, Zucker und die Vanille in eine Schüssel geben und solange mit
dem Mixer schlagen bis sich die eine hellere Masse entstanden ist.
Zerlasse Butter dazugeben, das Mehl hinein sieben und nochmals gut mit
dem Mixer schlagen.
Das lauwarme Milch hinzufügen..vorsichtig bitte da der Teig recht flüssig 
wird...
Eiweiß unterheben und einen festen Form  (bitte keine Springform nehmen!!!)
20 cm durchmesser fetten und die Teigmasse darin füllen.
Im vorgeheitzdem 180 C Backofen ca 45 min backen.
Den kühlen Kuchen mit Puderzucker bestäuben und servieren.

Viel Spaß beim Nachbacken


DAHA FAZLASI

Sütlü Tatlılar 9160474106823243339

Kommentar veröffentlichen

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Blog-Archiv

Translate

popüleriz biz

FACEBOOK

item