Müthiş bir Kremayla zenginleşdirebileceğiniz bir Kek / Rührteigboden zum befüllen mit verschiede Cremes
Istediğiniz Kremayla yapılabilecek bir Kek tarifi: Malzemeler: 150 gr. Oda sıcaklığında Tereyağı 180 gr. Şeker 1 fiske tuz 4 yumur...
Istediğiniz Kremayla yapılabilecek bir Kek tarifi:
Malzemeler:
- 150 gr. Oda sıcaklığında Tereyağı
- 180 gr. Şeker
- 1 fiske tuz
- 4 yumurta
- 1 limonun rendesi
- 200 gr. Un
- 100 gr. Nişasta
- 1 kabartmatozu
- 1 cay bardağı soda/su
Yapılışı:
Sırasıyla Malzemelistesine iyice bir Mikser yardımıyla cırpalım....iyice ve güzelce yağlanmış ve unla kaplanmış Kek kalıpının icerisine dökelim ve önceden ısıtılmış 180 ° C Fırınımızda yaklaşık 50 dakika kadar pişirelim.
Iyice soğudukdan sonra Kekimizi 3 bölelim ve istediğimiz dolgu ve Kremayla süsleyebilirsiniz.
Rührteigboden für verschiedene Kremefüllungen:
Zutaten:
- 150 gr. Zimmerwarme Butter
- 180 gr. Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eier
- Schale einer Zitrone
- 200 gr. Mehl
- 100 gr. Speisestärke
- 1 Backpulver
- 1 halbes Glas Sprudel
Zubereitung:
Aus den angegebenen Zutaten bereitet man einen lockeren Rührteig, füllt ihn in eine gefette Springform und bäckt ihn ca. 50 min bei mitleren Hitze... (180 ° C)Den fertigen Kuchen gut auskühlen lassen...dann in 3 gleich große Boden teilen...Ihr könnt es befüllen und nach belieben mit Cremes bestreichen...ich werde immer wieder hierzu passende Cremes und Füllungen veröffentlichen. ..den Rest überlasse ich euch...



